3 måter å gjenbruke tomme pilleflasker på

Innholdsfortegnelse:

3 måter å gjenbruke tomme pilleflasker på
3 måter å gjenbruke tomme pilleflasker på
Anonim

Det er mange bruksområder for tomme pilleflasker. Du kan bruke dem til å lagre mynter, kontorrekvisita, smykker og mange andre små ting. Du kan også lage ting ut av tomme pilleflasker, inkludert jumbo -fargestifter og neglelakkfjerner. Hvis du virkelig er flink, kan du også gjøre en tom pillebeholder til en fin liten feriefigur.

Trinn

Metode 1 av 3: Bruk av tomme pilleflasker til lagring

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 1
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 1

Trinn 1. Forbered den tomme pilleflasken for bruk

Før du bruker pilleflasken din igjen, må du varme opp litt vann til det koker, hell det i flasken og vent i 60 sekunder. Fjern etiketten, skyll og tørk den tomme pilleflasken før du bruker den.

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 2
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 2

Trinn 2. Oppbevar kontorartiklene i tomme pilleflasker

Mange holder løse gjenstander som binders, tommelfinger og så videre i skrivebordskuffene. Men disse elementene kan være vanskelige å finne med mindre de er samlet riktig. Tomme pilleflasker gir en flott løsning for oppbevaring av disse kontorrekvisita. Hvis du ønsker det, kan du merke toppen av hver tomme pilleflaske med permanent markør for å indikere hva som er i den.

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 3
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 3

Trinn 3. Skjul en nøkkel i beholderen

Stikk en ekstra nøkkel i pillebeholderen. Planter den i plenen nær baksiden av huset ditt eller et sted utenfor veien. Ikke begrav det for dypt. Den hvite toppen av pilleflasken skal være parallell med overflaten av bakken. Legg en stein i en knyttneve over pilleflasken på et sted der det ikke ser ut til å være malplassert.

  • Dette lar deg skjule en ekstra nøkkel utenfor hjemmet ditt. Hvis du er låst ute, kan du komme inn igjen ved å bruke denne nøkkelen.
  • Å gjemme nøkkelen i pilleflasken beskytter den mot regn, noe som kan føre til at den ruster.
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 4
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 4

Trinn 4. Oppbevar smykker og kosmetiske gjenstander i pilleflasken

Bobby pins, hårbånd og annet lite motetilbehør er ofte vanskelig å lagre riktig, siden de går seg vill i vanlige skuffer og oppbevaringsbeholdere. Tomme pilleflasker lager perfekte beholdere for disse elementene. Bruk en til bobby pins, en annen til øredobber, og så videre. Hvis du ville, kan du tape en etikett på hver slik at du vet hva som er inni.

Hvis du har en høyere tom pilleflaske, kan du lagre eyeliner og sminkebørster i den

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 5
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 5

Trinn 5. Legg bomullspinnen i pilleflasken

Bomullspinner er gode for rengjøring av små rør og fine gjenstander. Men deres lille størrelse gjør dem også vanskelige å lagre. De fleste holder dem bare i esken de kommer i, men hvis du vil ha dem mer tilgjengelige, kan du bare lagre dem i en tom pilleflaske.

Hvis du ikke klarer å forsegle pilleflasken med lokket, er det greit. Du kan bare la pilleflasken ligge på baderomsbenken din og resirkulere lokket, eller plassere den et sted for oppbevaring (i tilfelle du noen gang vil bruke den tomme pilleflasken til annen bruk)

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 6
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 6

Trinn 6. Fyll de tomme pilleflaskene med lotion for reiser

Hvis du reiser, kan du ofte ikke ha med vanlige beholdere med sjampo, balsam og lotion. Du kan kjøpe versjoner av disse produktene i reisestørrelse-eller du kan være sparsom og bare pumpe en haug med disse hygieniske plasmaene i en tom pilleflaske.

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 7
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 7

Trinn 7. Legg øreproppene i en tom pilleflaske

Hvis du stopper øreproppene i ryggsekken, vesken eller lommen, kan de bli flokete eller skadet. Forleng i stedet øreproppene til maksimal lengde og løsne eventuelle knuter. Brett dem i to eller tre ganger på rad, og legg dem deretter i en tom pilleflaske. Øreproppene dine vil da være trygge og klare til bruk neste gang du vil bruke dem.

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 8
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 8

Trinn 8. Oppbevar frø i de tomme pilleflaskene

Hvis du har en grønn tommel, vil du kanskje lagre noen frø bort til neste sesong. Legg de tørre, rensede frøene i tomme pillebeholdere. Plasser beholderne på et kjølig, tørt sted. Dette vil holde dem trygge og klare til bruk når sesongene endres.

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 9
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 9

Trinn 9. Organiser rørtipsene

Hvis du tilbringer mye tid på kjøkkenet og har en stor samling av frostingsrør, kan du sortere dem etter størrelse. Merk et tilsvarende antall pilleflasker med de forskjellige pipestørrelsene eller beskrivelsene. For eksempel, hvis du har tre rørspisser som skiller ut en stjerneform, skriver du "stjerne" på flaskedekselet og stikker rørspissene i den tomme pilleflasken.

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 10
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 10

Trinn 10. Lag et bærbart sysett

Du kan lage ditt eget lille sysett inne i en tom pilleflaske. Pakk den med to nåler, en spole med hvit, marineblå eller annen vanlig fargetråd, og noen få knapper. På innsiden av hetten limer du en liten pinne.

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 11
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 11

Trinn 11. Bære fyrstikker i pilleflasken

Fyrstikker har sin egen rette plass - fyrstikkboka eller fyrstikkesken. Men hvis du tar ut fyrstikker på camping og blir fanget i en byge, kan kampene dine bli ødelagt. Å bære fyrstikkene dine i en vanntett pilleflaske betyr at du ikke trenger å bekymre deg for det lenger.

Ikke glem å kutte spissen av fyrstikkboksen eller fyrstikkboken og putte den i pilleflasken sammen med fyrstikkene

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 12
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 12

Trinn 12. Lag en myntbeholder

I stedet for å ha mynter i koppholderen, midtkonsollen eller bare rulle rundt i lommeboken, legg dem i en tom pillebeholder. Sett beholderen i bilen din og bruk den til å betale på parkeringsmålere, kjøre gjennom restauranter og bomstasjoner.

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 13
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 13

Trinn 13. Lag en brannstarter

Drypp en bomullsdott med vaselin. Arbeid vaselin inn i bomullsdott ved å skyve den over overflaten med fingrene. Vatt vatrondellen opp og fyll den i en tom pilleflaske. Ta pilleflasken på din neste campingtur. Bomull belagt med vaselin vil brenne lenger enn vanlig bomull, så det er en god måte å få fyr på.

Du bør kunne passe tre eller fire slike bomullsballer i den tomme pilleflasken

Metode 2 av 3: Lag med tomme pilleflasker

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 14
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 14

Trinn 1. Lag et neglelakkfjerner

Når du er klar til å ta av neglelakken, fyller du den tomme pillen med bomullsdott. Dryss litt neglelakkfjerner over bomullsbollene. Dypp fingeren i flasken og vri. Gjenta for hvert siffer du vil fjerne neglelakk fra.

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 15
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 15

Trinn 2. Lag noen jumbo fargestifter

Ta en haug med fargestifter i en enkelt farge og fjern dem av papiromslagene. Ha dem i en tom boks. Sett boksen i ovnen på svak varme. Kontroller ovnen med jevne mellomrom. Etter omtrent 10 minutter, bør fargestiftene smeltes til en fargerik goo. Hell de smeltede fargestifter i en tom pillebeholder.

  • Etter to til tre timer skal fargestiften være kald. Du kan prøve å fjerne den fra pillebeholderen, men du må sannsynligvis sprekke den opp med en hammer.
  • For ekstra moro, smelt fargestifter i mange farger, og legg deretter til forskjellige farger på den tomme pilleflasken i påfølgende lag. Da vil du ha en flerfarget fargestift som endrer farge når du bruker den.
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 16
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 16

Trinn 3. Lag en lysestake

Lim et lite telyslys på toppen av den tomme pilleflasken. Du kan også snu den tomme pilleflasken opp ned og bruke den bredere toppen som en mer stabil base, og deretter lime telyslyset til bunnen av den tomme pilleflasken i stedet.

  • Du kan lime to eller tre tomme pilleflasker sammen for å lage en høyere lysestake.
  • For å gi lysestaken et behagelig utseende, dypp den i en blank maling. Du kan fjerne hetten før du gjør det og male den i en annen farge.
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 17
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 17

Trinn 4. Skriv en kjærlighetsmedisin for partneren din

Vend den tomme pilleflasken til sitt opprinnelige formål - med en vri. På bryllupsdagen eller Valentinsdagen, fyll pilleflasken med røde sjokoladedekkede godterier eller godterihjerter. Bruk hjemmeskriveren til å lage en medisinsk etikett som ser profesjonelt ut med navnet ditt, etterfulgt av “M. D.” Skriv en smart resept på etiketten, for eksempel “Ta to ganger daglig. For best resultat gi partneren din et kyss like før og like etter bruk.” Gi det til partneren din.

Metode 3 av 3: Lag en feriekollega

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 18
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 18

Trinn 1. Gi caroler et hode

Snu pilleflaskene opp ned. Skaff en liten trekule med en diameter som tilsvarer toppen av pilleflasken. Mal ballen med en kjøttfarge, og lim den deretter på toppen av pilleflasken med en limpistol. Ballen vil representere hodehodet.

Etter at den kjøttfargede malingen har tørket, bruk en fin pensel med svart pensel for å gi karoler øyne, nese og munn

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 19
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 19

Trinn 2. Lag figurens armer

Brett en rørrenser i to og vri den tett rundt seg selv. Lim rørrenseren til området like under kanten på pilleflasken ved hjelp av limpistolen. Bøy rørrenseren rundt pilleflasken og fest den ved hjelp av trådkuttere til en proporsjonal lengde. Vanligvis trenger du ikke rørrensene til å være lengre enn 2,5 ganger diameteren på pilleflasken.

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 20
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 20

Trinn 3. Kled caroleren

Klipp et stykke tøy av noen gamle klutrester. Klipp av nok klut til å dekke pilleflasken på alle sider. Skjær et hull i midten av den øvre delen av kluten du har valgt for caroler -kappen. Hullet skal ha en diameter som er bare litt mindre enn trekulen du befinner deg på toppen av pilleflasken. Vri kluten rundt caroler og lim eller sy den godt fast i ryggen.

Pass på å forsiktig dekke rørrensearmene og ordne hullet du kutter på en slik måte at det blir synlig en del av ballens overflate

Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 21
Gjenbruk tomme pilleflasker Trinn 21

Trinn 4. Legg en sangbok i armeren til caroleren

Skjær et lite stykke av en gammel sangbok (helst en sangbok, helst) og brett den i to slik at den ligner en miniatyrsangbok. Lim dette sangbokavfallet til miniatyrsangerens utstrakte armer.

Tips

  • For å merke dine tomme pilleflasker, kan du skrive direkte på lokket med en permanent markør, bruke et stykke tape for å merke innholdet eller feste en lapp på flasken.
  • Hvis du ikke vil gjenbruke den tomme pilleflasken, ikke kast den. Resirkuler den.
  • Du kan også bruke dine gamle tomme pilleflasker som beholdere for reise, vesker eller lommestørrelser for kremer, kremer, kremete eller vokslignende hårprodukter som er faste og/eller faste oljer (dvs. kokosnøttolje, jojobaolje, sheasmør, kakao smør osv.) som du kanskje vil ha praktisk for enkel tilgang når du er på farten, og perfekt for å kaste og oppbevare i skrivebordsskuffen; hjemme og/eller på kontoret/arbeidsplassen din. Dette er flotte oppbevaringsbeholdere for produkter som de som er nevnt, spesielt når du reiser med fly, i bilen, for barnet ditt (er) å legge i ryggsekken slik at de kan ta den med på skolen (så vel som for deres overnattingsturer som slumringsfester, campout, osv.). De er også veldig praktiske, nyttige og perfekte for studenter som har et stramt budsjett og egentlig ikke har råd til å kjøpe plastbeholdere når du er på farten/reiser.

Anbefalt: