Hvordan blande med fargeblyanter: 9 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan blande med fargeblyanter: 9 trinn (med bilder)
Hvordan blande med fargeblyanter: 9 trinn (med bilder)
Anonim

Blanding med fargeblyanter kan virke vanskelig eller tidkrevende, men heldigvis har vi en effektiv måte å blande fargeblyanter her!

Trinn

Uuuuuuuuuuuu
Uuuuuuuuuuuu

Trinn 1. Visualiser papiret ditt delt inn i to IKKE symmetriske halvdeler ved å avbilde en linje litt diagonal nedover midten

Velg om papiret skal være vertikalt eller horisontalt, og forestill deg de IKKE symmetriske halvdelene diagonalt. Bruk lett vanlig blyant til dette om nødvendig.

Howtoblend1
Howtoblend1

Trinn 2. Begynn å farge godt

Trykk den fargede blyanten godt mot det ene hjørnet av papirdelen i en av dine diagonale trekanter for å lage en fet farge fra hjørnet. Vær forsiktig så du ikke presser for hardt. Fortsett å farge med denne dristige fargen og nær midten av papiret.

Hvis du prøver dette for første gang, bruker du to fargeblyanter som er i samme gruppe, for eksempel blå og grønn, for å øve og arbeide opptil to helt forskjellige fargeblyanter mens du øver mer og mer

Bgwye
Bgwye

Trinn 3. Senk trykket på papiret gradvis når du kommer til midten

Fargeretningen skal være fremover og bakover, mot hjørnet du startet og mot den motsatte hjørnediagonalen av hjørnet du startet. Pass på at differensieringen mellom verdien av fet til lys farge er jevn, slik at den ikke ser hakket ut. Gjør dette sakte og prøv å få blandingen til å virke jevn.

Eeeeeeeeeee
Eeeeeeeeeee

Trinn 4. Fortsett å bruke ditt første fargevalg til du når midten av papiret

Når du kommer til midten, burde din første farge blandet seg fra fet til myk jevnt ved å gradvis redusere friksjonen mellom papiret og blyanten mens du farger. Pass på at skyggen ikke er for hakket og at mellomfargen ikke er for lys.

Jjjhf
Jjjhf

Trinn 5. Velg ditt andre valg for en fargeblyant og gjenta denne prosessen i det motsatte diagonale hjørnet

Farg gradvis mot midten, og reduser friksjonen mellom papiret og blyanten sakte mens du gjør det, til denne fargen er omtrent en centimeter unna fargen du tidligere la ned på papiret, og danner en tynn, hvit kant.

Bbuhhhnhek
Bbuhhhnhek

Trinn 6. Bruk fargeblyanten du først begynte med når du kommer til midten

Overlapp litt av den andre fargen lett med din første farge.

Vybug
Vybug

Trinn 7. Gjenta med den andre fargen

Prøv å ikke overdrive denne delen eller trykk for hardt. Bruk samme mengde friksjon og reduser den gradvis for hver blyant mens du overlapper fargene, slik at skyggen ikke ser ujevn ut og slik at den smelter jevnere sammen.

Bgcea
Bgcea

Trinn 8. Gjenta denne prosessen til midten har en mer blandet effekt

Husk at dette er lettere å gjøre med farger i de samme gruppene. For eksempel er det lettere å blande varme farger med hverandre, for eksempel rød, oransje og gul, enn å blande en varm farge med en kul farge, for eksempel rød til grønn.

Finalblend
Finalblend

Trinn 9. Ferdig

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

Det er ofte nyttig å farge farge gjentatte ganger på midten med fargene, slik at blandingen får en bedre effekt

Advarsler

  • Ødelagte blyantspisser kan være skadelige hvis de blir liggende på gulvet. Et barn eller kjæledyr kan komme over det og prøve å spise det! Så kast bort dine ødelagte blyantspisser i søppeldunken.
  • Bruk bare vanlig papir.
  • Sørg for at fargeblyantene du bruker er enten rimelige eller faste. Verdifulle og skjøre blyanter kan gå i stykker!

Anbefalt: