Slik forfalsker du hodepine: 9 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik forfalsker du hodepine: 9 trinn (med bilder)
Slik forfalsker du hodepine: 9 trinn (med bilder)
Anonim

Alle får hodepine av og til, og det kan være fristende å fake en for å slippe ut av noe du ikke vil gjøre. Imidlertid kan faking noen sykdom få deg i trøbbel hvis du blir fanget. Hvis du er villig til å lage hodepine, er det noen få trinn du kan følge for å gjøre historien din troverdig.

Trinn

Del 1 av 2: Vise symptomene

Falske hodepine Trinn 1
Falske hodepine Trinn 1

Trinn 1. Kjenn symptomene dine

Du kan ikke troverdig forfalske en sykdom hvis du ikke vet hva som er galt med deg. Hvis du klager over en forferdelig hodepine, må du sørge for at du vet nøyaktig hva slags hodepine du vil forfalske, slik at du kan forklare andre hva som er galt med deg når de spør. Hvis du prøver å komme deg ut av en hendelse, må du understreke hvor alvorlige symptomene dine er. På denne måten vil det ikke virke som om det ikke er verdt å la deg hoppe over det du prøver å unngå.

Fake hodepine Trinn 2
Fake hodepine Trinn 2

Trinn 2. Klag på templesmerter

Et av hovedsymptomene på hodepine er smerten rundt tinningene eller pannen. Hold hendene opp mot hodet og masser tinningene mens du klager over smerten. Du kan til og med stønne eller lage ubehagelige lyder for å kjøre hjem som du føler deg forferdelig.

Fake hodepine Trinn 3
Fake hodepine Trinn 3

Trinn 3. Unngå lys og støy

Lys- og støyfølsomhet er et vanlig symptom på en virkelig vond hodepine. For å forfalskning av dette symptomet, lukk eller skvis øynene dine, og ser ut som om det er for mye lys eller avbrudd av støy. Unngå å gå inn på steder som har for mye støy eller lys fordi det ville forårsake for mye smerte hvis du virkelig hadde hodepine.

Ikke oversalg dette symptomet. Du vil at det skal være troverdig, ikke mistenke handlingene dine. Gjør det subtilt, men ikke over toppen

Fake hodepine Trinn 4
Fake hodepine Trinn 4

Trinn 4. Start sakte

De fleste hodepine starter ikke automatisk, så begynn å klage på symptomene sakte. Du må være subtil om problemene du har, eller det vil virke som om du forfalsker det. Start med å først kommentere hvordan hodet ditt gjør litt vondt. En liten stund senere, gni templene og klage på trykket i hodet ditt. Nevn deretter at lysene og lydene plager deg. Å vise symptomene er den eneste måten folk vil tro deg på.

Del 2 av 2: Acting the Part

Fake hodepine Trinn 5
Fake hodepine Trinn 5

Trinn 1. Gå tidlig til sengs

Hvis du prøver å overbevise andre mennesker som foreldrene dine om at du lider av hodepine, må du legge deg tidlig. De som lider av hodepine har smerter, og søvn hjelper vanligvis med å redusere symptomene.

Hvis du faktisk ikke er søvnig, kan du finne stille ting å gjøre på rommet ditt som vil hjelpe deg med å bruke tiden til du faktisk er sliten. Å miste hodepine er ment å få deg ut av det du ikke vil gjøre, så bruk denne tiden til å gjøre det du vil gjøre

Fake hodepine Trinn 6
Fake hodepine Trinn 6

Trinn 2. Vær altfor irritabel

Når du har hodepine, pleier normale ting å være irriterende. Når du forfalsker hodepine, late som om ting irriterer deg lettere enn normalt. Reager annerledes mot de rundt deg og bli frustrert over ting som normalt ikke plager deg. Dette vil få folk til å tro at smerten i hodepinen får deg.

Fake en hodepine Trinn 7
Fake en hodepine Trinn 7

Trinn 3. Vis mindre energi

Å være syk tapper energi ut av deg fordi kroppen din prøver å reparere det som får deg til å føle deg dårlig. Ikke gå rundt med en fjær i skrittet ditt eller vær for pigg. Gå saktere med hodet ned, som om handlingen er for komplisert på grunn av hodepine. Har du vanlig rutine i et lavere tempo og klager over å være sliten.

Fake hodepine Trinn 8
Fake hodepine Trinn 8

Trinn 4. Se syk ut

Personer med hodepine er ikke lyse og glade. Prøv å rote håret ditt, påfør et lyst pulver på huden din for å få deg til å se blekere ut, eller lag mørke ringer under øynene med sminke. Hvis du vil at andre skal tro at du har vond hodepine, må du se ut som om du er utslitt og ubehagelig.

Studier har vist at måten noen beveger munnen på, er relatert til sannsynlig sykdomskrav. Beveg munnen mindre, grimasserer og rynker pannen uten for mye bevegelse i munnen

Fake hodepine Trinn 9
Fake hodepine Trinn 9

Trinn 5. Ikke bli bedre umiddelbart

Hodepine blir ikke bedre på et øyeblikk. Hvis du er ferdig med å fake hodepine, må du gradvis minne folk på hvordan du har det bedre. Bare pass på at det ikke er for raskt. Kommenter hvor sliten du er, som er en vanlig bivirkning av hodepine. Dette vil hjelpe alle til å tro på historien din og gjøre det lettere å forfalske hodepine i fremtiden.

Anbefalt: