Hvordan finne en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City: 6 trinn

Innholdsfortegnelse:

Hvordan finne en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City: 6 trinn
Hvordan finne en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City: 6 trinn
Anonim

Det er et stort utvalg biler i Grand Theft Auto: Vice City, men noen er vanskeligere å få tak i enn andre. En av de vanskeligste bilene å få tak i er FBI Rancher, en svart SUV med høy ytelse. FBI Rancher er vanligvis ikke parkert hvor som helst i Vice City - for å få det, må du stjele en fra regjeringsagentene som forfølger deg på høyt ønsket nivå. Se trinn 1 nedenfor for å lære hvordan du får din egen!

Trinn

Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 1
Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 1

Trinn 1. Få kraftige våpen

For å få Rancher må du heve ønsket nivå ganske høyt, noe som betyr at du må kunne forårsake utbredt kaos og død så raskt som mulig. Grunnleggende håndvåpen og nærkampvåpen vil ikke kutte det. I stedet vil du ha rifler, maskingevær og, om mulig, tunge våpen som rakettskyttere og miniguns. Besøk Ammu-Nation for å kjøpe de fleste standardpistoler.

Ikke glem å fylle på ammunisjon også

Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 2
Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 2

Trinn 2. Skaff deg rustning

Når du begynner å hente ønskede stjerner, vil du begynne å bli forfulgt og angrepet med økende vold fra politiet. Kropps rustning kan hjelpe deg med å overleve lenge nok til å nå fem ønskede stjerner.

Full helse er også et must-have

Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 3
Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 3

Trinn 3. Øk ønsket nivå til du når 5 stjerner

Begynn å spre ødeleggelse. Drep folk, stjal biler og spreng bilene du ikke stjeler. Å drepe politifolk i stedet for tilfeldige fotgjengere vil bidra til å øke ønsket nivå raskere, men politiet vil slå tilbake. Etter hvert som du øker ønsket nivå, vil lovhåndhevelse forfølge deg mer og mer hensynsløst. Når du får den til fem stjerner, vil FBI begynne å forfølge. Dette er din sjanse til å ta en FBI Rancher!

Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 4
Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 4

Trinn 4. Se etter FBI Rancher

FBI Rancher er en svart firedørs SUV. Hvis du er på flukt, møter du FBI Ranchers som forfølger deg så vel som i veisperringer mens de prøver å blokkere stien din. Når du støter på en, må du vente på at agentene inne for å gå ut av bilen, og deretter drepe dem raskt. Vær forsiktig - FBI Rancher kommer med fire agenter inne, hver bevæpnet med et MP5 -maskingevær, som enkelt kan kaste bort deg hvis du ikke er rask. Når de er døde, ta Rancher. Prøv å sørge for at det ikke er noen politifolk rundt når du går inn i bilen, eller de kan komme til å ødelegge deg mens du prøver å forlate stedet.

Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 5
Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 5

Trinn 5. Mist ønsket nivå

Det er flere måter å gjøre dette på. Du kan bruke juks (se tips), kjøre til en Pay 'n Spray, bytte bil og kjøre din nye bil inn i Pay' n Spray, eller samle politi bestikkelser.

Du kan ikke kjøre Rancher direkte inn i Pay 'n Spray - det er for "varmt" til å male på nytt. Bare la den stå rett utenfor Pay 'n Spray, stjal raskt en bil i nærheten, og kjør bilen inn i Pay' n Spray. Vær oppmerksom på at når du kommer tilbake til FBI Rancher, får du automatisk et ett-stjerners ønsket nivå

Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 6
Finn en FBI Rancher i Grand Theft Auto: Vice City Trinn 6

Trinn 6. Lagre bilen i garasjen din på et av dine safehus

Sørg for å lagre selve spillet også. Når du laster spillet senere, vil du ha bilen lagret i garasjen din uten skader.

Tips

  • Å ha rustning og helse i hele kroppen vil øke overlevelsessjansene dine sterkt.
  • Bruk et hagle eller revolver for å drepe fiender. En RPG, granat eller minigun kan brukes til å sprenge kjøretøyer. Hvis du bruker et snikskytterrifle når du er på taket eller et annet bortgjemt område, kan du raskt drepe mennesker mens du lar deg være usynlig.
  • Hvis du ikke vil jukse for å senke ønsket nivå. Det er en annen, mer komplisert metode. Ta en vanlig bil, spray den og gå tilbake til Rancher for å parkere den i garasjen du ønsker.
  • Juksen for å helt redusere ønsket nivå er:

    • PlayStation 2: R1, R1, sirkel, R2, opp, ned, opp, ned, opp, ned
    • PC: LA MEG VÆRE I FRED
  • På den andre øya, ved en av politistasjonene, er det en vegg som har en åpning som inneholder FBI Rancher. Bli arrestert på den andre øya og se etter den!
  • Det fungerer også hvis du vil få FBI Washington i GTA Vice City Stories.

Advarsler

  • Sørg for at nærområdet er fritt for politifolk. Hvis de tar igjen deg, kan de åpne dørene og arrestere deg. Og hvem vil bli arrestert og bli tvunget til å gjøre hele prosessen på nytt?
  • Ikke øk ønsket nivå til seks stjerner. Dette kan raskt ende opp med å bli et selvmordsoppdrag.
  • Forstå at FBI -agenter bærer kraftige våpen som raskt skyter kuler. De har også på seg rustning, slik at de kan ta noen få skudd før de dør.

Anbefalt: